Asian Art in London 30 Oktober-8 November

Asian Art in London är ett årligt program som främjar London som ett centrum för excellens inom Asiens konst. Varje oktober/november i och runt centrala London erbjuds ett intensivt program med specialiserade utställningar, auktioner och föreläsningar av deltagarna – respekterade handlare, stora auktionshus och kulturinstitutioner som specialiserar sig på asiatisk konst.

2024 hålls den 27:e upplagan av Asian Art i London. Från den 30 oktober till den 8 november kommer våra deltagare att öppna sina dörrar över hela London för att välkomna ivriga besökare och samlare.

Läs vår guidebok för 2024, som finns tillgänglig i september, för att upptäcka våra deltagares utställningar, auktioner och evenemang och för att hitta viktig information om:

  • Våra sena kvällsöppningar: lördagen den 2 november på Kensington Church Street, söndagen den 3 november i St James’s och måndagen den 4 november i Mayfair.
  • Vi är glada över att kunna hålla ett endagssymposium med vår utbildningspartner, SOAS-Alphawood, söndagen den3 november. Vi ser fram emot att dela med oss av hela programmet och biljetterna inom kort.
  • Vårt Galaparty äger rum på V&A den 30 oktober.
  • Ett spännande utbud av expert ledda samtal och evenemang.
  • Kontakta oss – Asiatisk konst i London (asianartinlondon.com)

Publicerat

i

av

Etiketter: