FREDAG 8:e MARS  –  ANTIKMÄSSAN Det är dags för vårt årliga besök på Antikmässan i Älvsjö.

En påminnelse:
FREDAG 8:e MARS  –  ANTIKMÄSSAN
Det är dags för vårt årliga besök på Antikmässan i Älvsjö under Stockholmsmässans tak.

Vi är inbjudna dit av OCS-medlemmen Björn Gremner, som är antikhandlare och ställer ut där varje år. Han vill visa oss sitt utbud hos AntikWest av orientaliskt porslin och keramik, och har gett oss dessa tider att välja på:– Fredag 8:e mars kl 11.00 eller kl 15.00. Vi träffas strax innan utanför biljettkassanDet finns platser lediga just nu vid båda tiderna, men skynda att anmäla dig, tillgången är begränsad, max 10 personer per grupp. Inträdet gäller hela mässan hela dagen.Anmäl dig till Bengt, bengt.norrlinder

@gmail.com eller med ett sms till 070-7745301

Ni är varmt välkomna att anmäla er!

Antikmässan är Nordens största antikmarknad där du som besökare kan handla antikviteter, vintage, modern design, konst, kuriosa och byggnadsvård från våra utställare och ta med dig dina fynd hem direkt! Ta del av kunskap och inspiration från olika tidsepoker. Vi har även ett fullspäckat scenprogram som ger dig möjlighet att lyssna till och lära dig av författare, konstvetare och kända profiler inom antikbranschen. Här finns något för alla åldrar och prisklasser!

Antikmässan arrangeras i Stockholmsmässans hallar i Älvsjö.

Torsdag 10:00-19:00 | Fredag 10:00-18:00 | Lördag 10:00 – 18:00 | Söndag 10:00-17:00

OCS programgrupp Stockholm

Välkomna


Publicerat

i

av

Etiketter: