Meny
 
 
 

Asian Art in London

Du ordnar resa och logi – vi ordnar program!

LÖRDAG 2 NOVEMBER

18.00 Kensington Church Street late night opening Butiker: Gregg Baker, Marchant, Jorge Welsh. Närmaste tunnelbana Notting Hill Gate.

20.00 Gemensam middag. Restaurang i närheten, vilken meddelas senare.

SÖNDAG 3 NOVEMBER

12.00 Auktionsvisning på Sotheby’s, (34-35 New Bond Street, Tunnelbana Bond Street). Vi strövar gemensamt genom visningshallarna och fördjupar oss i det som bjuds. Var inte rädd att be personalen plocka fram föremål för närmare undersökning!

14.00 Vi föreslår ett Museumsbesök V&A som har en tillfällig utställning i två delar om Blanc-de-Chine eller British Museum med Hotung- och Davidavdelningarna. Båda museerna erbjuder möjlighet till lunch.

17.00 Föredrag Christies (Adress: 8 King Street, Tunnelbana Green Park eller Picadilly Circus) ”Song Qingbai Ware Production and Society in Jingdezhen”. Den som kommer tidigt har möjlighet att se visningen.

18.00 Christies. Efter föredraget följer som vanligt en mottagning (Wine & Fingerfood) med möjlighet att se föremålen som kommer att säljas.

19.00 St James’s Late Night Opening. Butiker: Jacqeline Simcox, Priestley & Ferraro, m fl.